måndag 17 februari 2020

17 Februari 2020 Packa

Hej.

Under dem senaste dagarna har jag packat, tror det är uppe i 38 lådor blandat med stora flyttlådor och även bananlådor. Funderar lite på vad man har packat ner när man ser alla lådor plus det man har kvar uppe.

Men går man runt i lägenheten så ser man lite bättre då det börjar bli tomt på väggarna och även i alla skåp.

Har även tvättat lite gardiner och filtar innan vi ska flytta, skönt att kunna lägga på en filt i soffan som har doften av kokos sköljmedel och även gardiner. 



Älskar denna och har blivit lite tokig i just doften av kokos.

-----

Mycket att stå i innan det är dags för flytt. Dem som bor i huset nu har till den 1 Mars på sig. Sen kommer det stå tomt i två månader. Så vi har fått tillåtelse att flytta in tidigare om vi vill eller iaf köra dit lådorna man har packat. Så mycket därför jag redan har börjat med packningen. Skönt att bara ha möblerna att flytta när det är dags. Kommer ha kvar tallrikar osv så man kan äta mat och även göra mat innan dess.

Så fort våra nya hyresvärdspar hör av sig till oss om att dem fått nycklarna till huset. Kommer vi åka dit och titta i alla rummen ordentligt. Alla skåp i köket och garderober, ville inte göra det förra gången vi var där då dem som bor där inte hade börjat packa ännu. Även om det kanske förväntas av en att man ska kolla allt innan man bestämmer sig för att flytta. Så räckte det för oss att vi såg att det fanns garderober i sovrummet och hur många köksskåp det fanns. 

Så det blir att åka dit med lådorna vi packat, kanske sätta upp gardiner i varje rum så det inte ser så öde ut. Sen när det börjat närma sig den 1 Maj blir det möblerna.

Mycket planering blir det och det rummet vi haft som gästrum här i lägenheten är full med saker som lådor och även säckar där jag valt all lägga all form av tyg i.

Imorgon ska sambon iväg till sitt nya jobb och skriva ett kontrakt för att börja jobba den 2 Mars. 
Den 25 ska vi på ett gemensamt möte inne i stan. Så fullt upp med andra ord.
Kommer nog lite bilder på vårat nya hem när vi flyttat in. 

Hoppas att allt är bra med er.

// Marre

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar