tisdag 26 januari 2021

26 Januari 2021 Storhandling

 Hej.

Idag vaknade man tidigt, storhandling på G idag. Verkligen behövligt efter december med jul och nyår.

Så det mesta ska inhandlas idag, samt att vi ska köpa mer mat till djuren och även köpa tapetklister till sovrummet kan också bli iaf två eller tre rullar till med tapet. Ska bli så skönt att få i ordning sovrummet, som jag väntat. Har haft så mycket annan innan så man har inte hunnit med och dem sista månaderna av 2020 var ju mindre trevligt med sjukdomar och sjukhusbesök för både sambon och familjemedlemmar.

Måste också titta efter takfärg. Sen har jag tittat ut några gardiner som jag vill ha i sovrummet samt kuddfodral. Gardinerna finns på Rusta och kuddfodralen finns på Dollarstore. Sambon kommer få gå in själv på både Rusta och Dollarstore. När det gäller storhandlingen så kommer vi vara där när dem öppnar så hoppas på att det inte är så mycket folk. Munskydd kommer tas med, väldigt viktigt.

Har funderat på om man ska köpa någon frukt idag, är sugen på äpple eller päron men samtidigt känns det sådär att köpa det. Även äpplena som finns i påsar känns sådär. Många gånger man kommer hem och ska ta sig ett äpple eller päron och det är märken som ser ut som halvmånar på dem. Folk som inte kan hålla sina naglar i styr och måste trycka in sina naglar för vad jag förmodar är att kolla kvalitet på dem. Dessa personer som gör det förstår nog inte att det finns mycket bakterier under naglarna och det är inte trevligt för andra att äta någon annans nagel skräp.

Även om man sköljer av dem och även skalar dem känns det ändå inte mysigt att veta att det kan finnas spår av det.

Så tänk på det kolla både äpplen och päron så dem inte har "halvmånar" på sig.

-----

Förutom handling idag så får jag se om jag ska ner till vedboden där vi har gammal plank med spikar i. Tänkte dra ur dem spikarna låta virket torka och såga upp dem så man kan mata vedpannan när det är torrt.

Har legat ute hela vintern så det har blivit lite fuktigt även om dem ligger under tak. Men idag på morgonen är det -6 grader så får se om det ändras under dagen.

Hoppas att allt är bra med er och att ni tar hand om er.

// Marre

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar