fredag 31 januari 2020

31 Januari 2020 Flytt om 3 månader

Hej.

Idag har det varit kyligt ute, molnigt med lite regn. 

Jag och sambon var iväg på en lite utflykt idag. En utflykt som gjorde oss väldigt glada. Vi var och tittade på ett litet hus som var till uthyrning. Slutade med att vi åkte därifrån med ett hyreskontrakt påskrivet. Så den första Maj blir det ett flyttlass dit. Ska bli otroligt skönt att äntligen få ha en tomt man får sköta om. Det är skog och åkrar runt om huset och även en liten sjö en bit bort. Det finns bärbuskar på tomten vet dock inte om det bara är röda vinbär eller om det är både svarta och röda.

Men man kan göra lite vinbärssaft vilket är gott. Så när vi kom hem blev det att ringa runt, plus att sambon hörde av sig till den hyresvärden som har lägenheten vi bor i nu. Hon hade låtit lite chockad enligt sambon och han sa till henne att han ville säga upp lägenheten från idag då det ska stämma in med det nya hyreskontraktet. Men hon hade inte tid idag utan ville ta det imorgon vid 11. Men då får man allt skriva dagens datum på uppsägningen inte våra problem när hon inte har tid. Han sa också att det blir lugnast för oss alla om vi flyttar. Ska bli så skönt att komma härifrån och äntligen få pusta ut o få lugn och ro.

Så idag blev det att börja packa ner saker ifrån gästrummet. Kommer få göra oss av med lite möbler då vi inte kommer få plats med allt.
Så den extra dubbelsängen ska vi plocka ner och lämna på återvinningen. Sen får vi se vad det blir mer som får får göra oss av med.

Det är 3 rum och kök plus en källare med tvättstuga + bastu, ett litet extra rum, garage och pannrum.
En wc uppe med dusch och en dusch nere i källaren i samma rum som bastu och tvättstuga.

Från sovrumsfönstret och även vardagsrummet ser man lite av skogen och även sjön. 

Så här kommer man ha fullt upp innan flytten med nerpackning, rensning och städning. 

Så skönt att det ser ljusare ut för oss nu och att allt börjar ordna upp sig.

// Marre

2 kommentarer:

  1. Grattis! Vad härligt att kunna se fram emot flytten; låter ju alldeles underbart:) Kan tänka mig att du kommer att längta ihjäl dig till maj:D

    SvaraRadera
  2. Tack <3 :D Ja det kommer bli jätte härligt, längtar redan massor det ska bli så skönt att få lugn och ro. :)

    SvaraRadera